Zakelijk

Bij De Wasbeer in Hoogeveen wordt iedere auto snel, zorgvuldig en milieuvriendelijk gewassen. Ben je ondernemer? De Waspas  biedt veel voordeel voor je wagenpark. Of dat nu uit één of uit twintig auto's bestaat.

Met de waspas van De Wasbeer kan iedere werknemer zijn/haar (lease)auto geregistreerd wassen. Met de geautomatiseerde registratie van de wasbeurten en de periodieke facturering behoort het inleveren van bonnetjes tot het verleden. Geen fraude, gewoon zorgeloos op rekening autowassen!


We hebben diverse aantrekkelijke mogelijkheden. Wil je  er zeker van zijn dat je medewerkers altijd met een schone en verzorgde auto bij de klant voor komen rijden? Neem dan contact met ons op; we staan voor je klaar.

Bij de Wasbeer kunnen we grote volumes aan en hebben we aantrekkelijke voordelen voor grootverbruikers. Ondernemers en zakelijke rijders kunnen rekenen op een professionele aanpak en een bijbehorend aanbod. Bovendien biedt de Wasbeer volop mogelijkheden voor gezamenlijke promoties en klanten-acties. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. We praten je graag bij over wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Laat dit veld hieronder leeg:
Wasstraat De Wasbeer
Buitenvaart 3011
7905 TA Hoogeveen


Tel: (06) 48 706 811