Wassen

Waspas

De Wasbeer’s waspas is speciaal voor onze trouwe klanten, die net dat beetje extra willen – en wie wil dat nou niet? De waspas is gratis en onbeperkt geldig.

Wasprogramma's

Bij Wasstraat de Wasbeer bieden wij verschillende wasprogramma’s aan. Met keuze uit vier verschillende wasprogramma’s hebben wij voor iedere auto de juiste opties om goed schoon te worden. 

Wasboxen

Liever zelf je auto wassen? Dat kan in een van onze wasboxen! Hier hebben we diverse programma’s, inclusief velgenreiniger, powerschuim, hogedruk met actiefshampoo, en optionele Shinetecs polish of wax.

XXL washal

Met een hoogte van 3,10m is onze XXL washal perfect geschikt voor bijvoorbeeld jouw bedrijfswagens. Met maar liefst drie verschillende wasprogramma’s is er voor elk voortuig wat wils!

Caravan/ camper wassen

Wil je je camper of caravan laten wassen? Dat kan bij ons! Wij wassen jouw camper of caravan met de hand, terwijl jij gewoon ontspannen wacht.

Dogwash

De dogwash heeft alles om jouw hond te wassen. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar, waaronder shampoo, conditioner, vlooien- en tekenshampoo, spoelwater en een föhn om jouw hond weer droog te maken.

VIP-behandeling

Tijdens een VIP-behandeling maken we je auto van binnen en buiten helemaal schoon. Geen zorgen, je hoeft je auto niet de hele dag te missen. Je kunt bij ons blijven wachten totdat we klaar zijn met je auto!