Welkom bij wasstraat De Wasbeer

We heten u van harte welkom bij bij wasstraat De Wasbeer in Hoogeveen, wij zullen vanaf nu de dienstverlening van CarWash De Wieken overnemen. 

Wasstraat De Wasbeer staat voor snel, zorgvuldig en milieuvriendelijk auto wassen. Wij bieden vele mogelijkheden aan in onze wasstraat: Laat jouw auto een ronde door de wasstraat maken of maak jouw auto zelf schoon in een van onze wasboxen. Na het wassen jouw auto stofzuigen in onze overdekte hal en vervolgens de hond in onze dogwash te wassen. Heeft jouw camper een wasbeurt nodig, ook hiervoor kan je terecht bij De Wasbeer. Wasstraat De Wasbeer zorgt ervoor dat jij weer schoon en gewassen de straat op kan. Ook voor zakelijke klanten bieden wij verschillende aantrekkelijke mogelijkheden aan. 

De Wasbeer wil zijn dienstverlening constant verbeteren om aan te sluiten op jullie behoeftes. Op dit moment is het mogelijk om auto’s en bussen tot 2,40 meter te wassen, echter zijn we op dit moment bezig met een hogere rollover waarmee wassen tot een hoogte van 3,10 meter mogelijk wordt. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je vragen over de gevolgen van de overname van CarWash voor jou? Vul het onderstaande formulier in met jouw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.