Milieuvriendelijk

Per auto gebruikt onze wasstraat ongeveer 480 liter water. Hierdoor zijn we er zeker van zijn dat alle vuil van de auto wordt gespoeld. Omdat wij ook niet van het verspillen van water houden, hebben we bij onze wasstraat gekozen voor een geavanceerd systeem met bezinkputten en een kiesfilter. Hierdoor wordt maar liefst 90% van het water hergebruikt.

Voor de verse toevoer van water gebruiken wij water uit onze eigen bron. Dit maken we met behulp van een regeneratie systeem vrij van o.a. kalk en ijzer. Samen met het gebruik van biologisch afbreekbare shampoo zorgen we ervoor dat we uiterst milieuvriendelijk wassen.

Hoe werkt het?

In onze wasstraat worden alle auto's zorgvuldig met hoge druk voorgewassen om een perfect schoon en krasvrij resultaat te garanderen. Na het voorwassen assisteert één van onze medewerkers je bij het inrijden van de wasstraat.
De wasstraat van de Wasbeer is een kettingstraat; dat betekent dat je auto door middel van een rol in een ketting automatisch door de wasstraat getrokken wordt.

Eenmaal in de wasstraat wordt de auto nogmaals met hogedruk gewassen en afgespoeld, de velgen en dorpels worden geborsteld en daarna wordt de rest van de auto geborsteld en met ruim water afgespoeld.

De nabehandeling verschilt per programma. Bij het basisprogramma wordt alleen drooghulp gebruikt voordat de auto droog geblazen en afgezeemd wordt. Bij de duurdere programma’s krijgt de auto ook een waxbehandeling. Het is ook mogelijk om een polish te gebruiken die wordt ingepoetst op de lak zodat deze weer in nieuwstaat wordt gebracht (programma 1). Deze behandeling heeft langer effect dan een gewone wax behandeling; de lak is beter beschermd tegen weersinvloeden en UV straling.Wasstraat De Wasbeer
Buitenvaart 3011
7905 TA Hoogeveen


Tel: (06) 48 706 811